SAKARYA / ADAPAZARI - Namık Kemal Ortaokulu

Kas

Okulumuzda TUBİTAK BİLİM SÖYLEYİŞLERİ kapsamında program düzenlenmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun BAKIRTAŞ’ın da katıldığı programımıza Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden Ekonometri Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Doç. Dr. Avni Önder HANEDAR konuşmacı olarak davet edilmiştir. Programımızın gerçekleşmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Akademisyen Hocamıza ve TUBİTAK Okul Temsilcisi Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sayın Kübra ÇOLAK’ a çok teşekkür ederiz.

(Etkinliğimiz birçok platformda haber konusu olmuştur. Aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.)

Kas

Adapazarı Namık Kemal Ortaokulu olarak Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan bedenen ayrılışının 85. yılında bir kez daha saygı, minnet ve şükranla andık.

Hazırlanan programda öğrencilerimiz şiir, konuşma ve koro çalışmalarıyla izleyicilerimize duygusal anlar yaşatmıştır.

Programımız vesilesiyle başta Ulu Önder Musatafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

NAMIK KEMAL ORTAOKULU OLARAK CUMHURİYET BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK.

Türkçe Zümresi tarafından hazırlanan kutlama programı, okulumuzda öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.Törende günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve Müzik öğretmenimiz Ece AKYILDIZ yönetimindeki müzik koromuz ile büyük beğeni toplanmıştır. Ayrıca Görsel Sanatlar öğretmenimiz Emel AKTÜRK'ün hazırladığı 29 Ekim Panosu, 29 Ekim günü ve hafta boyunca büyük ilgi görmüştür.

Bizler de Namık Kemal Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan büyük gurur duyuyor; ülkemizin sağlık, barış ve refah ile daha nice yüzyıl görmesini diliyoruz.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı ilk ders zili, 11 Eylül Pazartesi sabahı çalıyor.

Namık Kemal Ortaokulu olarak tüm altyapı ve kadromuzla derslere hazırız!

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Hayırlı Olmasını Diliyoruz.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Asuman ÖZŞAHİN'in 5-E sınıfı ile danışmanlığını yürüttüğü Portekiz, Polonya, Romanya, İspanya ortaklığındaki National Olympic Medalists isimli E-Twinning projesinde sona yaklaşılıyor...

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl öğrencileriyle büyük bir coşkuyla kutlayan Namık Kemal Ortaokulu, Ülkemizde yaşanan depremler sonrası buruk fakat gururlu bir şekilde bu yıl da bayramını yaşadı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın olduğu, şiirlerin okunduğu, Özel Eğitim öğrencilerimizin müzik eşliğinde gösterilerini gerçekleştirdiği, orotoryo ve müzik korosunun çalışmalarını sergilediği kıymetli bir program yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevinçle yaşayan öğrencilere ortak olan aileler ise en az çocuklar kadar heyecanlı ve mutluydu.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.